NIEUWS

Mercedes Benz Smartkey sleutel programeren

09 January 2017
Vanaf januari 2017 leveren en programeren wij bijna alle Mercedes smartkey's uitsluitend op...
Lees meer >>

INBRAAKMETHODES

Hieronder vind u meest voorkomende inbraakmethodes.

Door onze ruime ervaring in het vak weten wij wat er te koop is en wat de mogelijkheden zijn. Hierbij kijken wij vaak ook door de ogen van een inbreker, dus alle mogelijke toegangswegen worden stuk voor stuk met u besproken. Daarom geven wij geen advies zonder de situatie ter plekke te kennen: pas dan kun je komen tot een goed beveiligingsplan.

Laat ons u adviseren, en maak vandaag nog een geheel vrijblijvende afspraak.

Bulgaarse methode
Het afbreken van de cilinder met een tang is ook een veel voorkomende werkwijze.

Openbreken
Veruit de meeste inbraken worden gepleegd door het openbreken van een deur of raam met een kleine koevoet of schroevendraaier.

Gaatjes boren
Sommige inbrekers boren met een klein boortje een gaatje onder het slot in de deur of in het raamkozijn.

Cilinder uittrekken  -  "Kerntrekken"
De laatste tijd zien we vaker dat inbrekers gebruikmaken van zelfgemaakte gereedschap om sloten te openen door de cilinder rechtstandig uit het slot te trekken.

Flipperen
Voordeuren die alleen zijn dichtgetrokken bij het verlaten van de woning kunnen eenvoudig worden geopend als er wat ruimte is tussen de deur en het kozijn.

Hengelen
Voordeuren die alleen zijn dichtgetrokken kunnen eenvoudig worden geopend door ‘hengelen’.

Insluipen
Openstaande ramen of deuren zijn een uitgelezen kans voor dieven om eenvoudig uw woning binnen te sluipen en spullen mee te nemen.

Inbraakmethodes <h6>Bulgaarse methode.
Het afbreken van de cilinder met een tang is ook een veel voorkomende werkwijze</h6> Inbraakmethodes <h6>Openbreken.
Veruit de meeste inbraken worden gepleegd door het openbreken van een deur of raam met een kleine koevoet of schroevendraaier.</h6> Inbraakmethodes <h6>Gaatjes boren.
Sommige inbrekers boren met een klein boortje een gaatje onder het slot in de deur of in het raamkozijn.</h6> Inbraakmethodes <h6>Gaatjes boren.
Sommige inbrekers boren met een klein boortje een gaatje onder het slot in de deur of in het raamkozijn.</h6> Inbraakmethodes <h6>Cilinder uittrekken.
De laatste tijd zien we vaker dat inbrekers gebruikmaken van zelfgemaakte gereedschap om sloten te openen door de cilinder rechtstandig uit het slot te trekken.</h6> Inbraakmethodes <h6>Flipperen.
Voordeuren die alleen zijn dichtgetrokken bij het verlaten van de woning kunnen eenvoudig worden geopend als er wat ruimte is tussen de deur en het kozijn.</h6> Inbraakmethodes <h6>Hengelen.
Voordeuren die alleen zijn dichtgetrokken kunnen eenvoudig worden geopend door hengelen.</h6> Inbraakmethodes <h6>Insluipen.
Openstaande ramen of deuren zijn een uitgelezen kans voor dieven om eenvoudig uw woning binnen te sluipen en spullen mee te nemen.</h6>