NIEUWS

Mercedes Benz Smartkey sleutel programeren

09 January 2017
Vanaf januari 2017 leveren en programeren wij bijna alle Mercedes smartkey's uitsluitend op...
Lees meer >>

BEVEILIGINGSDEUR

Uniek in Nederland!

Na vele jaren ervaring, gebruik van de nieuwste technologie en hoge kwaliteit materialen hebben wij een optimaal resultaat geboekt: de top security deur.

Elke deur is uniek; elke individuele deur word speciaal voor u op maat gemaakt voor uw huis. U heeft keuze uit elke kleur en ontwerp naar uw eigen smaak of idee.
De deuren bestaan uit een combinatie van metaal en hout, wat samen optimale weerstand (u kunt hierbij denken aan de perfecte kluisdeur) biedt tegen zowel inbraak als andere externe factoren. Het hoogste niveau van isolatie is tevens inbegrepen om geluid, warmte en koude buiten te houden.
Mocht er onverhoopt  toch (inbraak)schade zijn ontstaan aan uw top security door, dan vervangen wij spoedig uw houten deurpaneel aan de hand van een unieke persoonlijke deurcode. Uw deur ziet er in zeer korte tijd weer als nieuw uit.

Deuren met beveiligingsniveau 4 bieden extra zware beveiliging voor locaties met een hoge kans op inbraak. Het model bevat een gepatenteerde metalen constructie die voor extra rigiditeit en weerstand staat.
Uitstekende geluidsisolatie, zowel vuur- als kogelbestendig; deze deur is alles wat u nodig heeft om uw huis ondoordringbaar te maken.
Alle deuren worden standaard geleverd met een unieke vijfpuntsvergrendeling en zijn voorzien van een certificaatcilinder.

Beveiligingsdeur <h6>Beveiligingsdeur</h6> Beveiligingsdeur <h6>Beveiligingsdeur</h6> Beveiligingsdeur <h6>Beveiligingsdeur</h6> Beveiligingsdeur <h6>Beveiligingsdeur</h6>