NIEUWS

Mercedes Benz Smartkey sleutel programeren

09 January 2017
Vanaf januari 2017 leveren en programeren wij bijna alle Mercedes smartkey's uitsluitend op...
Lees meer >>

SLEUTELKLUISJES

De veiligheid van sleutelkluisjes staat momenteel erg ter discussie en vaak krijgen wij dan ook vragen over de veiligheid van een sleutelkluis.

Helaas is het in de praktijk zo dat de cliënten een zo goedkoop mogelijk sleutelkluisje aanschaffen, verkeerde keuze maken, onprofessioneel worden voorgelicht door webwinkels en/of bouwmarkten en deze ook nog eens ZELF of door derde (onbevoegd) laten bevestigen aan de buitenzijde van het object met de bijgeleverde bevestigingsbenodigdheden (4 dunne m6 schroeven)

Even ter info
Veiligheid van een sleutelkluis betreft niet alleen het product zelf, maar ook het gebruik en zeker de bevestiging. Ook hier is 'zo veilig als de zwakste schakel' van belang.
Wij als sleutel,- sloten- en kluizenspecialist dienen brand en/of inbraakwerende kluizen tot 1000 Kg (binnen gemonteerd) volgens de landelijke norm van verzekeraars deugdelijk te verankeren. Waarom hanteert men dan geen deugdelijke verankering bij een sleutelkluis, deze ook nog eens toegang bied tot het voor de cliënt veilige omgeving. Tevens dient deze sleutelkluis dan ook nog aan de buitenzijde gemonteerd te worden, dus extra preventie is hierbij zeer gewenst.

De oplossing
Wij als sleutel,- sloten- en kluizenspecialist en zijn met een deugdelijke oplossing gekomen.
De Masterlock 5415 is op dit moment de meest gebruikte en betaalbare sleutelkluis. Helaas hebben wij als sleutel,- sloten- en kluizenspecialist geconstateerd dat zelfs de Masterlock 5415 enkele kleine inbraakgevoelige punten heeft. Door al deze punten in kaart te brengen hebben wij een ZEER exclusieve protection tool voor de Masterlock 5415 laten ontwerpen.
Met deze extra protection tool en de juiste montage hiervan om een nieuwe of huidig Masterlock 5415 krijgen vandalen en/of inbrekers een geringe kans van slagen.
Deze protection tool zal nooit (elders) los in de winkel verkrijgbaar zijn en is uitsluitend bij ons op aanvraag verkrijgbaar. Dit om de juiste montagehandeling voor u cliënt te waarborgen.

Bent u al in het bezit van de Masterlock 5415, dan kunt u ook beschikken over de extra protection tool (inclusief montage) om deze nog veiliger te maken.
Wilt u er zeker van zijn dat u sleutelkluis veilig en goed gemonteerd word?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op

Masterlock 5415 protection tool <h6>Masterlock 5415 protection tool</h6> Masterlock 5415 protection tool <h6>Masterlock 5415 protection tool</h6> Masterlock 5415 protection tool <h6>Masterlock 5415 protection tool</h6> Masterlock 5415 protection tool <h6>Masterlock 5415 protection tool</h6> Masterlock 5415 protection tool <h6>Masterlock 5415 protection tool</h6>