NIEUWS

Mercedes Benz Smartkey sleutel programeren

09 January 2017
Vanaf januari 2017 leveren en programeren wij bijna alle Mercedes smartkey's uitsluitend op...
Lees meer >>

CERTIFICAATSLEUTELS

Heeft u een slot en sleutel met certificaat, ook dan verzorgen wij graag de levering van nieuwe certificaatsleutel(s).

Wat zijn certificaatsleutels?

Gecertificeerde sleutels worden ook wel gepatenteerde sleutels genoemd. Deze systemen zijn meestal ook bestand tegen meer inbraaktechnieken dan de standaardsystemen.
Vooral werd er gezocht naar methoden om naast het naleveren van cilinders de beschermde sleutels in eigen beheer (fabrikant) te houden. Dit werkt voornamelijk in het voordeel van de fabrikant/importeur. Hij kan dan voor zijn “normale” systeem een veel hogere prijs rekenen en kan ook nog rekenen op alle omzet van de extra bestelde gecertificeerde sleutels. Door deze achterliggende gedachte is er naar onze mening het misverstand in onze industrie ontstaan, of een beschermde sleutel nu wel of niet bijgemaakt mag worden. Het simpele feit blijft, dat wanneer een fabrikant een patent (of octrooi) voor een cilinder heeft gekregen het niet betekent dat de sleutels beschermd zijn en dus niet bijgemaakt mogen worden!

Onze visie hierover

Indien er een goed patent op de beschermde sleutel van kracht is (dus niet alleen op een vinding in een beschermde cilinder) en als het patent nog loopt, dan respecteren we elke echt gepatenteerde sleutel.
Indien een fabrikant een onterechte sleutelbescherming claimt dan wordt deze “beschermde sleutel” gewoon bijgemaakt.

Certificaat sleutels <h6>DOM certificaatsleutel</h6> Certificaat sleutels <h6>DOM certificaatsleutel</h6> Certificaat sleutels <h6>EVVA certificaatsleutel</h6> Certificaat sleutels <h6>Nemef KM certificaatsleutel</h6> Certificaat sleutels <h6>Lips Octro certificaatsleutel</h6> Certificaat sleutels <h6>Mauer certificaatsleutel</h6> Certificaat sleutels <h6>M&C color certificaatsleutel SKG***</h6>